ORVOSAINK


Dr. Farid Ajang Armin

Ausztriában, Bécsben született. 1989-ben Magyarországra költözött fogorvosi tanulmányainak elvégzése céljából. Diplomáját a Semmelweis Egyetemen szerezte meg. Ezt követően különböző klinikákon dolgozott, majd megnyitotta az Avicenna fogorvosi és orvosi klinikát.

Dr. Farid Ajang különböző budapesti nagykövetségek (Nagy Britannia, Egyesült Államok, Ausztria, Németország) által ajánlott szakorvos, és nagy számmal kezel külföldi betegeket is. Általános fogászati munkája mellett az Igazságügyi Fogorvostan területére is specializálódott, és így a magyar Közigazgatási és Igazságügyi Minisztériumot is szolgálja. Igazságügyi fogorvostani képesítését az Egyesült Államokban, az Amerikai Fegyveres Erők Patológiai Intézetében szerezte meg, valamint a San Antoniói Texasi Egyetem Igazságügyi Fogorvostani Tanszékén. E képzés birtokában tart előadásokat fogorvos és orvostanhallgatóknak a budapesti Semmelweis Egyetemen az Igazságügyi Fogorvostan szerepéről a tömegkatasztrófák azonosításában és bűnügyi helyszínelésben. Együtt dolgozik a Magyar Rendőrséggel is; a bűnügyi esetekben létrejövő harapásnyomokkal kapcsolatosan tart továbbképzéseket.
2020 óta az Egyesült Államok Nemzeti Szabványügyi és Technológiai Intézete mellett működő Igazságügyi  Fogorvostani Tudományos Területi Bizottságok Szervezetének Odontológiai Szakbizottságának tagja.

További információk olvashatók a Wikipédián:

Wikipédia Link


Dr. Dinu Roland

Az utolsó egyetemi évét tanulmányi ösztöndíjjal Ausztriában (Innsbruck) töltötte, ahol 1 évig Prof. Dr. Michael Rasse vezetése alatt a maxillofaciális sebészeti osztályon dolgozott, tanult. 2011-ben „summa cum laude” végzett a Semmelweis Egyetemen. A következő 3 évben rezidens szájsebész volt a Semmelweis Egyetem Fogorvosi Centrumának Ambuláns Szájsebészeti Osztályán, ahol tutorának, Dr. Gyulai-Gaál Szabolcs docens Úrnak köszönhetően tovább mélyítette szájsebészeti tudását. 2014-ben dentoalveoláris sebészeti szakvizsgát tett. Közvetlenül ezután, 2014 és 2018 között az Implantcenter Szájsebészeti és Fogászati Klinika szájsebésze volt. 2015-2017 között, a tudásának további szélesítése és mélyítése érdekében, New York-ban elvégezte a „Master of Implantology” – Implant Fellowship programot (New York University – USA).
Az elmúlt évek során dolgozott mind állami, mind pedig privát orvosi rendelőben, itthon és külföldön egyaránt (London, Zürich, Bern), tapasztalatot szerzett a szájsebészeti beavatkozások teljes spektrumában.

Az Avicenna fogászati klinika szolgáltatásai szájsebészeti és implantológiai beavatkozásokkal bővülnek, így ezentúl a komplex feladatokat is helyben fogjuk tudni kezelni.


Simon Andrea

Fogászati szakasszisztens, adminisztrátor, pácienskoordinátor

Klinikai fogászati higiénikus, valamint fogászati szakasszisztens végzettségeit Budapesten, a Bókay János Kéttannyelvű Szakközépiskolán szerezte meg. Ezt követően a Berzsenyi Dániel Főiskola Művelődésszervező szakán PR és Protokoll szakirányú diplomát nyert el.

1995 óta dolgozik együtt dr. Fariddal, akinek nagy segítségére van a kezelések során. Emellett a rendelőben megforduló páciensek jó közérzetének, a családias légkör megteremtésének  elérésében szerepe kulcsfontosságú. Ő fogadja és koordinálja a betegeket, elvégzi az időpontegyeztetéseket, minden módon elősegíti a kellemes környezet létrejöttét és a gördülékeny betegellátást.


Kapcsolat

Leghőbb vágyunk hogy elérjük azt a mosolyt amit mindig is szeretett volna – egy mosolyt ami vonzó, magabiztos és gyönyörű!


TELEFON

+36-20-3955218
+36-1-3025005


Naprakész hírek…

Közösségi média

Kövess minket a Facebook-on is!


© 2020 Avicenna