Avicenna Med & Dent Betéti Társaság

Adatkezelési tájékoztató

Az alábbi linkre kattintva olvasható részletes adatkezelési tájékoztatónk:

AviDental_WEB_HU_2020.08.10.


Miről szól ez a tájékoztató?

A https://avicenna-med.hu honlap célja betekintést nyújtson a Avicenna Dental Kft. tevékenységébe, a honlap látogatója megismerkedjen a klinika barátságos és hívogató légkörével, munkatársaink szerteágazó szakmai tudásával és általuk kínálat szolgáltatásokkal, felkeltette érdeklődését vagy megválaszolja felmerülő kérdéseit, továbbá lehetőséget nyújtson arra, hogy munkatársainkkal felvegye a kapcsolatot a honlapon megtalálható valamelyik elérhetőségünk vagy a honlapon rendelkezésre álló kapcsolatfelvételi űrlapon keresztül. Az Avicenna Dental Kft. ezúton tájékoztatja a honlap látogatóit a kezdőlap és az honlap oldalai közti navigálás, valamint a honlapon keresztül elérhető kapcsolatfelvétel során keletkezelő személyes adatok adatkezelésének irányelveiről és gyakorlatáról, amely összhangban van az Általános Adatvédelmi Rendeletben (európai parlament és a tanács (EU) 2016/679 rendelete, továbbiakban Rendelet) és egyéb jogszabályi előírásoknak. A jelen tájékoztatóban felvázolt adatkezelési műveletek tekintetében kellő adatvédelmi és adatbiztonsági tudatossággal járunk el, ahogy arról alább igyekszünk Önt tömören és érthetően tájékoztatni.

Az Ön személyesadatkezelésének adatkezelője és adatfeldolgozója

A https://avicenna-med.hu/ honlap felkeresésekor és az oldalakon vagy azok között navigálva, a felhasználó élmény csökkenése nélkül igyekszünk minimális adatot maximális adatbiztonság mellett kezelni és csakis e célból felhasználni a Rendelet elveinek betartása mellett. Éppen ezért személyes adatot jogszerűen, tisztességesen, az Ön számára is átlátható módon kezeljük; csakis konkrét és csak meghatározott célból; a lehető legszükségesebb és releváns személyes adatokon végzünk adatkezelési műveleteket; előre meghatározott és Ön számára is nyilvánvaló cél eléréséig; megfelelő adatbiztonsági garanciák meglétével. A fenti elvek betartásáról az Adatkezelő az adatkezelés minden szakaszában igazoltan számot tud adni. Az Öntől kapott információk személyes vagy különleges kategóriába tartozó (egészségügyi) adatait a hatályos adatvédelmi rendelet követelményeivel és ágazati jogszabályokban foglalt – nem kizárólagosan – titoktartási kötelemmel összhangban, messzemenő adatvédelmi tudatossággal kezeljük a honlapon keresztül elérhető szolgáltatások és kapcsolatfelvétel eseten is. A honlap látogatásával és a felületen elérhető kapcsolatfelvételi csatornák használatával kapott adatokat csak olyan mértékben rögzítjük, amely az Ön számára igazolni képes a tisztességes adatkezelés gyakorlatát. Ennek garanciájaként az Adatkezelő nyilvántartást vezet a Rendelet 30. cikkének megfelelően minden adatkezelést lényegileg érintő körülményről és eseményről.

Adatkezelő

A Rendelet 4. cikk 7. pont értelmében

Név:                                          Avicenna Dental Kft.

Képviselője/ügyvezető:               Dr. Farid-Monfared Ajang

Székhely:                                  1067 Budapest, Podmaniczky utca 33. III. e 8.

Cégjegyzékszám:                       01-09-340041;

Adószám:                                  26701770-2-42

Elérhetőség:                              +36 30 395 5218

E-mail cím:                                avicenna@avicenna-med.hu

Honlap:                                     https://avicenna-med.hu

Adatfeldolgozó

Domain szolgáltató, honlap üzemeltető és IT rendszergazda:

Név:                                          Tamás Czéh, EV

Székhely:                                  5600 Békéscsaba, Vidovszky utca 9-11,

Adószám:                                  62455749-3-24

Tárhelyszolgáltató

Honlap tárhely szolgáltatója:

Név:                                          Versanus Informatikai és Szolgáltató Kft.

Cégjegyzékszám:                       1023 Budapest, Bécsi út 3-5. 5./56

Adószám:                                  13504786-2-41

Kapcsolat:                                 +36 1 430 1168

support@versanus.eu

Mi történik az Ön személyes adataival a honlap meglátogatásakor?

Amint a  https://avicenna-med.hu weboldal bármely oldalát megnyitja, láthatóvá válik egy sütikezelési sáv, ami tájékoztatja Önt a weboldal által használt sütikről, és lehetőséget kínál Önnek, hogy beállítsa, milyen típusú sütik használatához járul hozzá. Lehetősége van részletesen tájékozódni a https://avicenna-med.hu/sutik linkre kattintva. Amennyiben nem szeretne élni a részletes beállítások lehetőségével, Ön elfogadhatja vagy elutasíthatja a sütiket. Ez utóbbi esetben csupán a feltétlenül szükséges sütik folytatják munkájukat annak érdekében, hogy egyáltalán használható legyen a honlap. A jelölőnégyzet kipipálásával engedélyezett egyéb sütibeállításait az Adatkezelő tiszteletben tartja, betartását mindenkor igazolni tudja.

Sütik

A süti (cookie) egy olyan, betű és szám karakterekből álló elektronikus lenyomat, amit internetes böngészője ment le honlapunkról és – az Ön sütibeállításaitól függően – tárolja azt az Ön eszközén. A cookie-k (sütik) egy része nem tartalmaz személyes információkat, és nem alkalmas az egyéni felhasználó azonosítására, egy részük azonban olyan egyéni azonosítót tartalmaz – egy titkos, véletlenül generált számsort – amelyet az Ön eszköze tárol, ezzel az Ön azonosíthatóságát is biztosítja. Az egyes cookie-k (sütik) működési időtartamát az egyes cookie-k (sütik) vonatkozó leírása tartalmazza.

A sütiket többféleképpen lehet csoportosítani. Erről bővebb információt talál az https://www.youronlinechoices.com/hu/  vagy a Részletes tájékoztatást talál a sütik (cookies) fajtáiról és funkcióiról az alábbi linkeken: https://europa.eu/youreurope/citizens/cookies/index_hu.htm

A legfontosabb webhelyünk használata szempontjából, hogy kizárólag a webhely megfelelő működéséhez szükséges sütiket használunk.  Ilyenek a technikai és munkamenet sütik, amelyek a honlap elhagyását követően automatikusan törlődnek arról az eszközről, amelyikről az oldalt felkereste. A weboldal ezen sütik nélkül nem tud megfelelően működni.

A honlaplátogatási szokások elemzésére statisztikai sütiket nem alkalmazunk. Marketing célú sütiket szintén nem használunk.

Weboldalunkba beágyazott linken keresztül a You Tube, a Vimeo szolgáltatásait igénybe véve osztunk meg szakmai tartlamakat, illetve ellátogathat facebook oldalunkra. E szolgáltatók a saját általános szerződési feltételeik és adatkezelési gyakorlatuk szerint sütiket helyezhetnek el az Ön készülékén. Weboldalunk alapértelmezetten ezeket a sütiket nem deaktiválja.

A fent említett média és közösségi média platformok adatkezelői (közös adatkezelői felelősség mellett):

Facebook felületét a Facebook Inc. üzemelteti

Facebook Inc. (1601 Willow Road, Menlo Park, CA 94025, USA)

A Facebook által használt sütikről további információkat talál:

https://www.facebook.com/privacy/explanation

https://developers.facebook.com/products

 

Google által kezelt sütik adatkezelője Google Inc. (1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA). További információkat az alábbi linkekre kattintva talál.

https://policies.google.com/privacy?hl=hu

 

YouTube szintén a Google cég szolgáltatása, YouTube, LLC, 901 Cherry Ave.. , San Bruno, CA 94066, USA működteti.

További információt  https://www.google.com/intl/hu/policies/privacy honlapon talál.

Vimeo médiaszolgáltató adatkezelője a Vimeo LLC, 555 West 18th Street New York, NY 10011 United States.

További információ található (EN):

https://vimeo.com/privacy

https://vimeo.com/cookie_policy

Adatvédelmi Tisztviselő
555 West 18th Street
New York, New York 10011
Privacy@vimeo.com

Sütik letiltása

Önnek lehetősége van törölheti a sütiket internetböngészője beállításainál. Ezeket a beállításokat rendszerint az internetböngésző “Opciók” menüpontjába alatt találja. Bővebb információ az internet böngészője “Súgó” menüpontjában kínál A Google böngésző esetén ezt az alábbi linkre kattintva teheti meg: https://support.google.com/chrome/answer/95647?hl=hu

Az alábbi linkek segítséget nyújthatnak a sütik törésében vagy letiltásában.

Okostelefonon a Menü, Beállítások, „cookie törlése” paranccsal kapcsolhatja ki a sütik engedélyezését.

Lehetséges, hogy ezt minden alkalommal meg kell tennie, amikor egy új/más IP-címről, eszközről vagy virtuális magánhálózaton keresztül látogat el oldalunkra. Beállíthatja az általános adatvédelmi beállításait is vagy beépülő modullal elhelyezett plug-in beállításait, amelyek az éppen használt böngészővel kommunikálják preferált beállításait.

Facebook oldalunkra történő ellátogatás esetén

Felhívjuk figyelmét, hogy amikor linkeket nyit meg a weboldalon, akkor az adott tartalmat megjelenítő szolgáltató általános szerződési feltételei és adatvédelmi gyakorlata határozza meg az adatkezelést természetét.  A facebook oldallal közösen terhel bennünket adatkezelő felelősség. Éppen ezért szeretnénk hangsúlyozni, hogy kedvelés megosztás, vagy bármely más facebook-tartalommal kapcsolatos művelet vagy hozzászólás esetén, kérjük, hogy a lehető legkevesebb személyes információt ossza meg, hisz profilképe és más facebook-nyoma online látható, azokat gyűjtik és mások felhasználhatják. Nem tartozunk felelősséggel azért, ahogyan mások felhasználják és újra-felhasználják a facebook oldalunkon megosztott információkat. A közösségi média és egyéb weboldalak nyilvános felületein közzétett vagy egyébként Önt azonosító információk adatvédeleméért.

Mi történik az Ön személyes adataival a honlapon keresztül történő kapcsolatfelvétel esetében?

Kapcsolatfelvételi űrlap kitöltése

Amennyiben a „Kapcsolat” menüpontra kattintva az ott található űrlapot kitölti, a „küldés” előtt Ön két jelölőnégyzettel találkozik, és csak azok kipipálása után engedi a rendszer az űrlap elküldését. Első jelölőnégyzettel Ön nyilatkozik az Adatkezelési tájékoztató elolvasásáról és annak tartalmának tudomásulvételéről. A második jelölőnégyzettel pedig hozzájárulását adja az adatkezelési műveletek kapcsolatfelvétel célú megkezdéséhez. Ezeket a kipipálásokat elektronikusan naplózzuk.

Adatkör: név, e-mail cím (melyek kitöltése kötelező), megkeresés tárgya és az Ön által megadott üzenettartalom a kommunikálási szándékról vagy annak tartalmáról, űrlap küldésének pontos dátuma.

Adatkezelés jogalapja: az Ön tájékozott, önkéntes és aktív cselekedettel kifejezett hozzájárulása személyes adatainak tervezett kezeléséhez a kapcsolatfelvétel és kérdéseinek megválaszolása céljából.

Adatkezelés időtartama: az eredeti kapcsolatfelvételi szándék megvalósulásáig, vagyis Ön választ kap kérdéseire és/vagy időpontot egyeztet személyes tanácskozásra. Amennyiben erre a kapcsolatfelvételt követően mégsem kerül sor, úgy kapcsolatfelvételi adatait egy hónapon belül töröljük.

Szeretnénk felhívni figyelmét, hogy jogában áll hozzájárulását visszavonni, mely esetben cégünk indokolatlan késedelem nélkül, de legkésőbb a kérés beérkezésétől számított egy hónapon belül törli az Ön személyes adatait.

Fenti adatkörben személyes adataihoz hozzáférése van:

Az Adatkezelőnek, adminisztrációt végző munkatársnak, illetve az adott felülettel kapcsolatban az Adatkezelő számára szolgáltatást nyújtó honlapadminisztrátornak és IT rendszergazdának.

E-mail küldésével megvalósuló kapcsolatfelvétel

Kérdéseinek megválaszolása, tájékoztatás, időpontfoglalás és egyéb megkeresési októl eltérő célból nem végzünk semmilyen adatkezelési műveletet, adatait nem rögzítjük nyilvántartás részeként. Az eredeti céltól eltérő adatkezelés kizárólag az Ön (önkéntes, tájékoztatást követő, egyértelműen kifejezett, adott célra szóló) hozzájárulásával veszi kezdetét.

Adatkör: az Ön e-mail címe, telefonszáma, neve, kapcsolatfelvétel időpontja, érdeklődés/megkeresés tárgya.

Adatkezelés jogalapja: Az Ön kapcsolatfelvétellel (e-mail küldéssel, telefonhívással) önkéntes, egyértelmű ráutaló magatartással kifejezett hozzájárulása az adatkezeléshez.

Domain és internet hálózat szolgáltatójának általános szerződési feltételei és adatbiztonsági kitételei az emailen történő kommunikáció biztonságát garantálják. Felhívjuk figyelmét, hogy felelősségünk csupán saját kommunikációs rendszerünk hibájából vagy sérülékenységéből adódó esetleges adatvédelmi incidensre terjed ki.

Adatkezelés időtartama: Az Ön nevét, telefonszámát, email címét az eredeti megkeresés céljának teljesüléséig kezeljük. Azt követően egyéb adatkezelési cél (pl. megrendelés és szolgáltatásnyújtás) vagy jogalap (szerződés teljesítése vagy az adatkezelőre háruló törvényi kötelezettség) hiányában adatait töröljük minden eszközről a kapcsolatkezdeményi cél megszűnésétől számított egy hónapon belül. Amennyiben nem követi egyszeri megkeresését további kapcsolat és/vagy látogatás, akkor személyes adatait egy hónapon belül töröljük minden eszközről.

Kapcsolatfelvétel telefonos elérhetőségeink valamelyikén

Adatkezelés célja: Kérdéseinek megválaszolása, tájékoztatás és egyéb megkeresési ok. Ettől eltérő célból nem végzünk semmilyen adatkezelési műveletet, adatait nem rögzítjük nyilvántartás részeként. Az eredeti céltól eltérő adatkezelés kizárólag az Ön (önkéntes, tájékoztatást követő, egyértelműen kifejezett, adott célra szóló) hozzájárulásával veszi kezdetét.

Adatkör: az Ön vezeték és keresztneve, telefonszáma, esetlegesen e-mail címe, a kapcsolatfelvétel időpontja, érdeklődés/megkeresés tárgya.

Adatkezelés jogalapja: Az Ön kapcsolatfelvétellel (telefonhívással) önkéntes, egyértelmű ráutaló magatartással kifejezett hozzájárulása az adatkezeléshez.

Adatkezelés időtartama: Az Ön nevét, telefonszámát, megkeresés tárgyát az eredeti megkeresés céljának teljesüléséig kezeljük. Azt követően egyéb adatkezelési céljának vagy jogalap hiányában adatait töröljük minden eszközről a kapcsolatkezdeményezés céljának megszűnésétől számított legfeljebb egy hónapon belül.

Amennyiben nem követi egyszeri megkeresését további kapcsolat és/vagy más célból és jogalappal történő adatkezelés előkészítése (amelyről az adott célból történő adatkezelésre vonatkozó, ettől eltérő tájékoztató vonatkozik majd), akkor személyes adatait egy hónapon belül töröljük minden eszközünkről.

Történik-e automatizált adatkezelés és profilalkotás?

Automatizált adatkezelést és profialkotást nem végzünk.

Az Ön személyes adatainak továbbítása

Felhatalmazással rendelkező címzetteknek történő adattovábbítás

Adatfeldolgozói megállapodás keretében szolgáltatást nyújtó beszállítóink a Rendelet és egyéb hatályos jogszabályok értelmében, valamint általános szerződési feltételeikben foglaltak szerint látják el tevékenységüket az Adatkezelő megbízásából és nevében. Az Adatkezelő nem oszt meg vagy ad hozzáférést jogosulatlan feleknek, nem használja adatait marketing célra, és nem küld kéretlen üzeneteket vagy keresi Önt, amennyiben a kapcsolat megszakad. Szigorúan és kizárólag az eredeti kapcsolatfelvételi szándékban foglaltak céljából kezeli a fenti adatokat.

Harmadik félnek történő adattovábbítás

Bíróság, ügyészség, nyomozó hatóság, szabálysértési hatóság, közigazgatási hatóság, a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság, illetőleg jogszabály felhatalmazása alapján más szervek tájékoztatásra, adatközlésre, átadása, valamint iratokba való betekintésbe kötelezhetik az adatkezelőt. Ilyen hatósági megkeresés esetén – amennyiben a hatóság a pontos célt és az adatok körét megjelölte – személyes adatot az Adatkezelő a megjelölt adatkörben és a megkeresés céljának megvalósításához elengedhetetlenül szükséges mértékben nyújt, amelyről – hacsak ezt jogszabály nem tiltja – Önt az Adatkezelő haladéktalanul értesíti.

Harmadik országba történő adattovábbítás

Harmadik országba (értsd. az Rendelet területi hatályán kívül eső országokba) adattovábbítás az Ön személyes adatairól nem történik az Ön hozzájárulása nélkül, ill. csak és kizárólag az Rendeletben meghatározott garanciákat biztosító címzetteknek, mint például a Google Inc. A közösségi média felületeinek használata (tetszik, hozzászólás, megosztás, üzenetküldés stb. műveletek) nem tekintendő határon átnyúló vagy harmadik országba történő adattovábbításnak.

Az Ön személyes adatainak adatkezelésének biztonsági garanciái

Mi a garancia arra, hogy hozzájárulásomat és adataimat valóban tiszteletben tartják?

Az elszámoltathatóság elvének megfelelve az adatkezelő

  • Követi sütikezelés beállításait
  • Tiszteletben tartjuk hozzájárulásának visszavonását és a Rendeletben megállapított időn belül kapcsolattartás célú személyes adatait töröljük.
  • Az adatkezelési tájékoztatóban foglaltak elfogadását és hozzájáruláson alapuló adatkezelésre vonatkozóan aktív cselekedettel (jelölőnégyzet kipipálásával) kifejezett beleegyezését az informatikai rendszer naplózza rögzítve az időpontot az informatikai rendszer eltárolja a hozzájárulással kapcsolatos informatikai adatokat a későbbi bizonyíthatóság érdekében.
  • Az informatikai beállításokkal és az igénybe vett szolgáltatók eszközeivel rögzítik adatokat a rendszer naplózza.
  • Megköveteljük, elvárjuk és betartatjuk az igénybe vett munkatársaktól, partnerektől, beszállítóktól, szolgáltatóktól legalább az irányadónak tartott adatvédelmi megfelelés szintjét.
  • Minden ésszerű fizikai, informatikai és adminisztratív intézkedést megteszünk, hogy az adatvédelmi incidens bekövetkezésének lehetőségét is kizárjuk.
  • Megteszünk minden ésszerű és arányos intézkedést, hogy személyes adatai rendelkezésre álljanak addig, amíg szükséges a kellő biztonsági garanciák mellett, hogy ne legyenek kitéve illetéktelen hozzáférésnek, módosításnak, nyilvánosságra kerülésnek, törlésnek, elvesztésnek vagy megsemmisülésnek.
  • Személyes adatait bizalmasan kezeljük és gondoskodunk azok integritásáról és elérhetőségéről úgy elektronikus, mint fizikai adathordozóinkon.
  • A fenti intézkedések részét képezi a felhasználói fiókokhoz történő hozzáférés korlátozása, a felhasználók belépéseinek naplózása, a biztonságos és gyakran változtatott jelszóvédelem, a szigorú információbiztonsági és adatvédelmi szabályozás és azok felülvizsgálata, valamint a kommunikációs csatornák és platformok adatvédelmi tudatossággal történő adminisztrálása és használata.
  • Jogérvényesítési megkeresések, azokra vonatkozó vizsgálatok és az Érintetteknek adott válaszok, ezen túlmenően pedig minden adatkezeléssel és adatbiztonsággal kapcsolatos lényegi döntések és gyakorlati lépések dokumentálása megtörténik.

Ha az Ön személyes adatainak véletlen vagy jogellenes megsemmisülése, elvesztése, megváltoztatása, jogosulatlan közlése vagy az azokhoz történő jogosulatlan hozzáférés eseménye bekövetkezne és Önre nézve hátrányokat tartogató helyzet áll elő, akkor indokolatlan késedelem nélkül, legkésőbb az incidens ismertté válásától számított 72 órával belül belejelentés teszünk a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál, és mindenekelőtt az ilyen esemény hátrányos következményeit kiiktatjuk ill. káros hatását minimalizáljuk. Amennyiben az incidens magas fokú kockázatot tartogat, mert Önre nézve hátrányosan következményekkel járhat, akkor Önt is haladéktalanul értesítjük.

Az Ön jogai

Személyes adatai feletti önrendelkezési jogai

Önnek jogában áll

  • Tájékoztatáshoz (Rendelet 12 cikk szerint tekintettel a 13. és 14. cikkre)

–    milyen személyes adatait,

–    milyen jogalappal,

–    milyen adatkezelési céllal,

–    milyen forrásból származnak,

–    mennyi ideig kezeli,

–    kinek van hozzáférési jogosultsága, illetve kik adatai továbbításának címzettjei.

  • Hozzáférni személyes adataihoz (Rendelet 15. cikk)
  • Helyesbítéshez való jog (Rendelet 16. cikk)
  • Törléshez, elfeledtetéshez való jog (Rendelet 17. cikk)
  • Az adatkezelés korlátozásához való jog (Rendelet 18. cikk)
  • Adathordozhatósághoz való jog (Rendelet 20. cikk)
  • Tiltakozáshoz való jog (Rendelet 21. cikk)
  • Panasszal élhet jogszerűtlen adatkezelés vélelmével, (Rendelet 77. cikk)
  • Jogszerűtlen adatkezelés esetén jogorvoslattal élhet (Rendelet 79. cikk)

Jogok gyakorlására vonatkozó szándékát a fenti adatkezelőnek címezve postai vagy elektronikus úton, vagy akár klinikánkon személyesen is megtehet. Az Ön ezirányú kérésére megfelelő tájékoztatást küldünk. Amennyiben kérésének nem áll módunkban eleget tenni, ennek részletes indoklását is jogszabályi hivatkozását is megírjuk Önnek legkésőbb egy hónapon belül. Természetesen amennyiben Avicenna Dental Kft.   adatkezelésével kapcsolatban problémája van, vagy észrevételét szeretné megosztani, kérjük, forduljon bizalommal Avicenna Dental Kft. -hez valamely elérhetőségünkön.

Önrendelkezési jogot értintő panasztétel

Amennyiben Ön úgy gondolja, hogy az adatkezelő tevőlegesen vagy mulasztásból fakadó magatartással jogszerűtlenül jár el adatai kezelésével vagy sérelem éri adatvédelmi incidens, jogszerűtlen adatkezelés vagy az személyes adatai feletti önrendelkezési jogainak gyakorlása során, akkor panaszát szóban (személyesen, telefonon) vagy írásban (személyesen vagy más által átadott irat útján, vagy postai úton, elektronikus levélben) közölheti az adatkezelő bármely elérhetőségén.

Személyes adatkezeléssel okozott jogsérelem orvoslásának lehetőségei

Ön, mint érintett önrendelkezési jogának megsértése esetén bejelentéssel, panasszal élhet:

Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál

Cím:                                         1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/c.

E-mail cím:                               ugyfelszolgalat@naih.hu

Telefonszám:                            +36 -1-391-1400.

Fax:                                          + 36-1-391-1410

Kiskorúakat sértő, gyűlöletkeltő, kirekesztő tartalmakkal, helyreigazítással, elhunyt személy jogaival, jó hírnév megsértésével kapcsolatos jogainak megsértése esetén bejelentéssel, panasszal élhet:

Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság 1015 Budapest, Ostrom u. 23-25.

Levélcím:                                 1525. Pf. 75

Tel:                                          (06 1) 457 7100

Fax:                                          (06 1) 356 5520

E-mail:                                     info@nmhh.hu

Jogorvoslat, kártérítés

Amennyiben Avicenna Dental Kft.  az Ön adatainak jogellenes kezelésével vagy a technikai adatvédelem követelményeinek tevőleges vagy mulasztásból adódó megszegésével kárt okoz, akkor köteles a kárt megtéríteni.

Kártérítési keresetet vagy egyéb bírósági jogorvoslat iránti igényét a lakóhelye vagy tartózkodása szerint illetékes bíróságon kezdeményezhet, nyújthat be.

Illetékes bíróságot a https://birosag.hu/ugyfelkapcsolati-portal/illetekessegkereso linkre látogatva tudja beazonosítani.

További információk

Jelen tájékoztató változtatásának jogát az Adatkezelő fenntartja, és az esetleges változtatásokról a honlapon tájékoztatja.

Amennyiben bármi kérdése merül fel az Ön személyes adatai kezelésével kapcsolatban vagy nem kapott kimerítő választ jelen tájékoztatóban, úgy kérjük, forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeink valamelyikén szóban, személyesen vagy írásban, hogy mielőbb megválaszolhassuk kérdéseit és fogadjuk észrevételeit.






Kapcsolat

Leghőbb vágyunk hogy elérjük azt a mosolyt amit mindig is szeretett volna – egy mosolyt ami vonzó, magabiztos és gyönyörű!


TELEFON

+36-20-3955218
+36-1-3025005


Naprakész hírek…

Közösségi média

Kövess minket a Facebook-on is!


© 2020 Avicenna