IGAZSÁGÜGYI ORVOSSZAKÉRTŐI VIZSGÁLAT


Dr. Ajang Farid igazságügyi fogorvostani képesítést szerzett az Egyesült Államokban: az Amerikai Fegyveres Erők Patológiai Intézetében, valamint a San Antoniói Texasi Egyetem Igazságügyi Fogorvostani Tanszékén. Mint képzett igazságügyi szakértő, kérésre szakvéleményt adhat ebben a tárgykörben.

Milyen esetekben érdemes szakértői véleményt kérni? Néhányat felsorolunk itt, de természetesen egyéb szituációk is előfordulhatnak.

Sajnos a fogorvosi kezelések sem mindig sikeresek. Ha emiatt a páciensnek szakvéleményre van szüksége, Dr. Farid – körültekintő vizsgálat után – mint orvosszakértő, jogosult ezt megadni.

Biztosítási ügyekben, balesetek után – történjen bárhol, munkahelyen vagy másutt – is szükség lehet orvosi szakvéleményre. Olyan bűnügyi perekben, ahol sérülés történik (pl. állkapocssérülés, csontsérülés, erőszakos fogsérülés) szintén elengedhetetlen az orvosszakértő véleménye.

Dr. Ajang Farid speciális szakterülete a harapásnyom azonosítás. Ilyen bűnesetekben is adhat szakértői véleményt (pl. gyermekbántalmazás, nemi erőszak stb.) Erről a témakörről bővebben olvashatnak a honlapon az Igazságügyi fogorvostan menüpontban (Harapásnyom azonosítás)

Amennyiben Önnek igazságügyi orvosszakértői véleményre van szüksége, forduljon dr. Faridhoz, aki készséggel áll rendelkezésére.


Kapcsolat

Leghőbb vágyunk hogy elérjük azt a mosolyt amit mindig is szeretett volna – egy mosolyt ami vonzó, magabiztos és gyönyörű!


TELEFON

+36-20-3955218
+36-1-3025005


Naprakész hírek…

Közösségi média

Kövess minket a Facebook-on is!


© 2020 Avicenna