FOGÁSZAT

Fogfehérítés


Megfelelő szájápolás mellett is elkerülhetetlen, hogy idővel a fogak sárguljanak, vagy valamilyen elszíneződés jelenjen meg rajtuk. Az elváltozásokat okozhatja az életkor előrehaladása, és azok a különböző anyagok is, amelyek elszínezik a fogakat, mint például a kávé, tea, vörösbor és a dohányzás.
Hogy felvegyük a harcot az elszíneződéssel, az Avicenna fogászat szolgáltatásainak palettáján a fogfehérítést is szerepel.
A legújabb és legizgalmasabb fehérítő eljárásunk a CoolWhite rendszer, mely a rendelőnkben elvégezhető. Pácienseink szeretik a fehér, világos fogakat, mert ettől külsejüket vonzóbbnak találják, megnő az önbizalmuk, mindez pedig hozzájárul a jó közérzethez. Az ápolt külső nélkülözhetetlen a magabiztos megjelenéshez, és nem csak közszereplők, előadóművészek, oktatók, esküvőre készülő párok stb., hanem minden igényes ember számára.

 A LED lámpás rendszerrel átlagosan 8 árnyalattal fehérebb fogak érhetőek el. Az eljárás során fehérítő gélt alkalmazunk a fogakra, amit fehér fénnyel világítunk meg, hogy aktiváljuk a gél hatását. Legyen kávé, tea, dohány vagy akár tetraciklin elszíneződés a fogain, a színüket egy órán belül ragyogó fehérré tudjuk változtatni.Kapcsolat

Leghőbb vágyunk hogy elérjük azt a mosolyt amit mindig is szeretett volna – egy mosolyt ami vonzó, magabiztos és gyönyörű!


TELEFON

+36-20-3955218
+36-1-3025005


Naprakész hírek…

Közösségi média

Kövess minket a Facebook-on is!


© 2020 Avicenna