DentalCare monthly updates

NEWS AND ANNOUNCEMENTS

Quisque eget sem urna. Donec at vestibulum nibh, non bibendum est. Curabitur eget tincidunt eros.
Minden erőnkkel azon vagyunk, hogy arcára varázsoljuk azt a mosolyt, melyet mindig szeretett volna elérni – vonzó, magabiztos és gyönyörű mosolyt! Emellett azzal is törődünk, hogy összességében jól érezze magát nálunk. Leghőbb vágyunk, hogy fogászati kezelése a kényelem és jó közérzet jegyében teljen. Tiszteletben tartjuk az idejét, és a hatékony, magas színvonalú, és fájdalommentes ellátás iránti igényét.

Csapatunk teljes körű kommunikációt biztosít az Ön számára.  A legelső konzultációtól kezdve részletes tájékoztatást kap a kezelés minden szakaszában, megismertetjük a legújabb technikai vívmányokkal és lehetőségekkel is. Kidolgozzuk személyre szabott kezelési tervét, amely kifejezetten Önre és a mosolyára lesz tervezve.

Szeretnénk, ha úgy tekintene ránk, mint egy nagy családra: így amikor időpontra jön, nem csak egy páciens a rendelőnkben, hanem szívesen látott vendég az otthonunkban.


Kapcsolat

Leghőbb vágyunk hogy elérjük azt a mosolyt amit mindig is szeretett volna – egy mosolyt ami vonzó, magabiztos és gyönyörű!


TELEFON

+36-20-3955218
+36-1-3025005


Naprakész hírek…

Közösségi média

Kövess minket a Facebook-on is!


© 2020 Avicenna